Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Κάτι Καινούργιο..

Γεια σε ολους! Αυτη ειναι η πρωτη μου αναρτηση και πραγματικα δεν ξερω τι να γραψω..Επειτα απο πολλη πιεση της κολλητης μου εδω και μηνες τελικα αποφασισα να αρχισω και εγω ενα blog! Η εμπνευση μου ηρθε οπως ολες μου οι μεγαλες ιδεες, ενα βραδυ με πανσεληνο..Ενταξυ, δεν ειχε πανσεληνο αλλα η ιδεα μου καρφωθηκε στον υπνο μου. Ηθελα ξαφνικα να κανω κατι καινουργιο, να ξεφυγω λιγο απο την συνηθισμενη ρουτινα που εχω στον υπολογιστη, δηλαδη: καθομαι στον υπολογιστη, βλεπω anime, διαβαζω manga, ψαχνω για κι' αλλα manga, βλεπω βιντεο με anime, ψαχνω για τις ασχετες πληροφοριες τις ημερας, κανω και αλλα ασχετα πραγματα και τελος κλεινω τον υπολογιστη. Δεν ειχα προβλημα το προγραμμα να μεινει ετσι οπως ειναι, αλλα εγω προσωπικα παντα θελω να πειραματατιζομαι με καινουργια πραγματα, παρ' ολο που δεν μου αρεσουν οι αλλαγες, αλλα μου αρεσει να πειραζω τον ευατο μου και ετσι κανω συνεχεια αλλαγες..Θα αναρωτιεστε τωρα τι λεει αυτη. Να πω την αληθεια ωρες, ωρες μου βγαινει και μιλαω σαν την Αλικη, και πολυ πιθανον ειναι να μην βγαζουν νοημα και οι προτασεις μου. Τοτε αυτος που θα καταλαβαινει τι θελω να πω, θα ειναι και αυτος που ειναι λιγο πιο τρελος απο τους αλλους. Και αν ξαφνιαστειτε καποια στιγμη και καταλαβετε τι θελει να πει η αναποδη προταση μου, τοτε να ξερετε οτι δεν ειστε τοσο λογικοι οσο πιστευετε...Αλλωστε ολοι τρελοι ειμαστε εδω, γιατι αμα δεν ειμασταν πως θα επιβιωναμε. Αν πιστεψουμε στο απιθανο, θα γινει πιθανο και τοτε το πιθανο θα ειναι το απιθανο......Και αυτο ηταν ενα παραδειγμα μιας αναποδης προτασης. Τετοιες προτασεις θα συναντατε συχνα, γι'αυτο προετοιαστειτε! 
Το λεω πολλες φορες οτι τους τρελους δεν θα επρεπε να τους αφηνουν να φτιαχουν blog ή γενικος να εχουν προσβασει σε οποιοδηποτε μεσο ενημερωσεις. Καταστρεφουν τον κοσμο με αυτα που γραφουν! Γιατι το λεω αυτο. Ανηκω σε αυτους του ψυχολογικα διαταραγμενους ανθρωπους, κοινως ψυχακιδες, και δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να μου επιτρεπουν να δημοσιευω. Βεβαια, αγαπητοι μου, ακομα πιο τρελοι θεωρουνται αυτοι που διαβαζουν αυτα τα πραγματα, ετσι δεν χρειαζεται να εχω τυψεις.
Μεσα σε αυτο το ιστολογιο θα γνωρισετε τη ζωη μου, θα ειναι σαν ενα στιλ προσωπικου ημερολογιου. Καποιες στιγμες θα ειναι λες και βγηκανε απο ταινια ή καποιο βιβλιο. Γι' αυτες τις στιγμες ζω. Πραγματικα χαιρομαι οταν συμβαινουν τοσο απιθανα πραγματα, αλλα ας μην ξεχναμε τιποτα δεν ειναι απιθανο γιατι τα παντα ειναι πιθανα. Μιλαω εγω η ονειροπολα, που δεν ζω στην γη, αλλα σε ενα παραλληλο συμπαν μαζι με τον Πιτερ Παν, την Αλικη  και τα anime και τα manga. Aλλα αυτα με κανουν διαφορετικη, και μου αρεσει. Να πω την αληθεια δεν θα αντεχα να μην ειμαι διαφορετικη. Ολοι χρειαζομαστε την Νeverland μας, αλλο που καποιοι δεν το παραδεχονται. Και ακριβως αυτο θα διξω μεσα σε αυτο το ιστολογιο, την κρυφη μου Χωρα του Ποτε...Οποιος δεν κουβαλαει τρελα δεν θα αντεξει για πολυ! Αλλα ελπιζω ολοι να καταφερετε να αντεξετε καθ'ολη την περιηγηση. Δευτερο αστερι δεξια και ευθεια ως το πρωι και μετα ξεκιναμε!
Δεν ειμαι ακομα σιγουρη αν επρεπε να αρχισω τελικα αυτο το blog....

Kαι να μην ξεχασω!!!!   
                                                                        Μιας και ειναι Χριστουγεννα! Χρονια Πολλα!

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!Πόσο χαίρομαι που τελικά μπήκες και εσύ στην μπλογκόσφαιρα!Καλώς ήρθες λοιπόν!
    Α,η εικόνα είναι πραγματικά τέλεια!Και κάτι ακόμα.Η Αλίκη μιλούσε λογικά.Οι άλλοι γύρω της ήταν τρελοί.Οπότε καλό θα ήταν να πεις ότι μιλάς σαν τον Chesire.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλακα, πλακα οντως σαν τον Chesire μιλαω..Οκ θα το διορθωσω! Αλλα ουτε και ο Chesire δεν μιλουσε τρελα, τα λογια του ηταν τελειος λογικα! Δεν ειπα ομως εγω αγαπητη μου οτι δεν μιλαω λογικα. Οι προτασεις μου μια χαρα νοημα βγαζουν, ωφειλω να ομολογησω, απλα η σκεψη ειναι αναποδη, γιατι με την πρωτη ματια καποιος δεν καταλαβαινει τι γινεται, αμα το σκεφτει ομως τι θελει να πει ο ποιητης το νοημα ειναι ξεκαθαρο. ;3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πφφφ... μόλις τελείωσα το διάβασμα... όχι τις σχολής μου, αλλά του blog σου.
    Μαλλον πρέπει να ξαναγυρίσω στο διάβασμα της σχολής μου :Ρ
    Αστειεύομαι.

    Καλή συνέχεια... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή